Hoppa till sidans innehåll

Liten trupp men stora resultat

06 FEB 2012 11:00
Det kan man summera efter vårt deltagande i StenSturefjädern...................
  • Skapad: 06 FEB 2012 11:00

Det var en liten skara (2spelare) som åkte till Ulricehman för att spela deras A-klass och de satte återigen Gislaved på kartan. Stina började dagen med att spela mixed med Axel Gunnarsson från Askim, det gick som smort, vipps var det final. En final som vanns efter en ruggig tresetare över Evelina Nilsson/Emil Jonsson Tellus/Askim.
I singel vann Stina sin första match på wo, därefter sen en tresetare mot Caroline Sövenäs från Racket Alingsås. Här blev det dock förlust som dock räckte till en semifinalplats. Jessica vann en hård tresetare över Laura Sawai från Borås och förlorade en tresetare mot Viktoria Vesterlund Frölunda. Detta räckte också för Jessica. I semi gjorde Jessica en bra match mot Caroline Sölvenäs men föll. Stina mötte Viktoria Vesterlund som hon överlistade med ett strålande spel. Så vipps var det final. En final med samma strålande spel och seger mot Caroline Sövenäs med 21-16, 21-10.
Men den långa dagen var inte slut med detta. Även Jessica ville spela final och i dubbelfinalen mot Viktoria V/Caroline S fortsatte de att visa var skåpet skulle stå och vann.
En fantastisk dag där Stina slog till med en TRIPPEL i A-klass och Jessica ett guld och ett brons. Detta i damernas A-klass.
En mycket bra bedrift av våra tjejer.
 se resutaten här:  Sten-Sturefjädern, Tellus

Skribent: Wåge Josefsson

Anslagstavlan   

Årsmöte

Tisdagen den 24/5 kl 18.30 i Sporthallens källardel

Sedvanliga årmötesförhandlingar samt prisutdelning och fika

Ev motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 17/5.

Alla hjärtligt välkomna.

Postadress:
Gislaveds BMK - Badminton
Wåge Josefsson, Lyckhemsgatan 10
33233 Gislaved

Kontakt:
Tel: 0705681569, 0705681569
E-post: wage.josefsson@telia...

Se all info