Hoppa till sidans innehåll

Coronan igen och igen.....

14 DEC 2020 11:16
  • Skapad: 14 DEC 2020 11:16

Ingen trodde väl att detta nya begrepp "Corona" skulle användas och tjatas om så här länge och något slut tycks ju inte ses ännu. Som ni kan läsa på anslagstavlan fortsätter vi att ha vår verksamhet stängd över jul och nyår för att hjälpa till at hålla smittan nere. Ett mycket tråkigt konstaterande men ett faktum som jag tror all håller med om. Denna säsongen blir en glömd säsong men vi får hoppas att den kommer igång något lite längre fram.
Jag får säga som alla andra Håll UT det kommer en ny vår.

//wåge

Skribent: Wåge Josefsson
Epost: Adressen Gömd

 

Anslagstavlan   -   kolla detta!

Corona !!!
Delvis förändrade beslut. 

Fortfarande håller Coronan ett järngrepp om oss. dock finns det vissa ljusglimtar framförallt då vaccinet som vi får hoppas på.
Folkhälsomyndigheten har ju även dragit ned på vissa restriktioner. Ungdomar födda 2002 eller senare har numer möjlighet att få träna inomhus. Vi kommer således att öppna upp vår träning för grupperna som tidigare tränat på Torsdagar, detta fr. o. m torsdag v07 (18/2) och tills vidare.
Övriga grupper på måndagar och onsdagar är tills vidare fortfarande stängda.
Du som är född 2002 och senare har alltså möjlighet att träna badminton på den ovan angivna tiden. Det är dock av yttersta vikt att stor försiktighet skall gälla. Minsta lilla symptom gör att du inte skall komma, byta om hemma och för övrigt hörsamma ledarnas information.

Vi får all hoppas att detta snart dragit över, Håll Ut !!

Postadress:
Gislaveds BMK - Badminton
Wåge Josefsson, Lyckhemsgatan 10
33233 Gislaved

Kontakt:
Tel: 0705681569, 0705681569
E-post: wage.josefsson@telia...

Se all info