Hoppa till sidans innehåll

Digitalt årsmöte..........

06 JUN 2020 12:31
En ny upplevelse vad årsmöte beträffar
  • Skapad: 06 JUN 2020 12:31

Tisdagen den 26 maj hade klubben sitt årsmöte för verksamhetsåret 2019-2020. Med anledning av den situation som Coronaviruset har inneburit avhöll mötet digitalt. Upp emot 15-talet medlemmar deltog i det digitala mötet som fungerade på ett bra sätt genom uppstyrning av Christoffer Tegnhammar. En ny upplevelse bra att ta till i dyliga situationer.
Några sensationella saker skedde dock inte. verksamhetsberättelse och ekonomiskt utfall av säsongen kan du läsa härom i artikel tidigare. Valen av styrelseledamöter blev heller inga förändring av.
Nu blickar vi fram mot nästa säsong. Glad Sommar!!

Skribent: Wåge Josefsson
Epost: Adressen Gömd

 

Anslagstavlan   -   kolla detta!

Corona !!!
Delvis förändrade beslut. 

Fortfarande håller Coronan ett järngrepp om oss. dock finns det vissa ljusglimtar framförallt då vaccinet som vi får hoppas på.
Folkhälsomyndigheten har ju även dragit ned på vissa restriktioner. Ungdomar födda 2002 eller senare har numer möjlighet att få träna inomhus. Vi kommer således att öppna upp vår träning för grupperna som tidigare tränat på Torsdagar, detta fr. o. m torsdag v07 (18/2) och tills vidare.
Övriga grupper på måndagar och onsdagar är tills vidare fortfarande stängda.
Du som är född 2002 och senare har alltså möjlighet att träna badminton på den ovan angivna tiden. Det är dock av yttersta vikt att stor försiktighet skall gälla. Minsta lilla symptom gör att du inte skall komma, byta om hemma och för övrigt hörsamma ledarnas information.

Vi får all hoppas att detta snart dragit över, Håll Ut !!

Postadress:
Gislaveds BMK - Badminton
Wåge Josefsson, Lyckhemsgatan 10
33233 Gislaved

Kontakt:
Tel: 0705681569, 0705681569
E-post: wage.josefsson@telia...

Se all info