Hoppa till sidans innehåll

seriespelet avblåst..........

25 MAR 2020 11:06
liksom alla andra idtrotter i vårt land, har även vårt seriespel blivit avblåst.
  • Skapad: 25 MAR 2020 11:06

Coronaviruset har likt överallt även drabbat badmintonsporten. Allt seriespel blåstes av inför vårt sammandrag den 7 mars. Seriespelet är såleds avslutat och serien fryses. Vi hamnar då på en andraplats, två poäng efter Halmstad bmk2. En bra placering, men vi har ju i våra bästa stunder ett mycket bra lag. Skicklighet och harmoni i laget tycks präglat årets seriespel varför vi kan se fram mot 20/21 och vara med och fightas i toppen av serien.

Skribent: Wåge Josefsson
Epost: Adressen Gömd

 

Anslagstavlan   -   kolla detta!

Corona !!!
Delvis förändrade beslut. 

Fortfarande håller Coronan ett järngrepp om oss. dock finns det vissa ljusglimtar framförallt då vaccinet som vi får hoppas på.
Folkhälsomyndigheten har ju även dragit ned på vissa restriktioner. Ungdomar födda 2002 eller senare har numer möjlighet att få träna inomhus. Vi kommer således att öppna upp vår träning för grupperna som tidigare tränat på Torsdagar, detta fr. o. m torsdag v07 (18/2) och tills vidare.
Övriga grupper på måndagar och onsdagar är tills vidare fortfarande stängda.
Du som är född 2002 och senare har alltså möjlighet att träna badminton på den ovan angivna tiden. Det är dock av yttersta vikt att stor försiktighet skall gälla. Minsta lilla symptom gör att du inte skall komma, byta om hemma och för övrigt hörsamma ledarnas information.

Vi får all hoppas att detta snart dragit över, Håll Ut !!

Postadress:
Gislaveds BMK - Badminton
Wåge Josefsson, Lyckhemsgatan 10
33233 Gislaved

Kontakt:
Tel: 0705681569, 0705681569
E-post: wage.josefsson@telia...

Se all info